Velg en side

Om Oss

Merchandizer Group AS ble skilt ut fra Sport-X og etablert som eget selskap høsten 2020. Gründerne har tilsammen mer enn 25-års erfaring fra bransjen og har jobbet med både breddeidrett, toppklubber, forbund og internasjonale profiler som Petter Solberg og hans sønn Oliver Solberg. Merchandizer som konsept er utviklet gjennom målrettet arbeid over nesten 2 og er et direkte resultat av praktiske erfaringer.

Med på laget er også komiker og TV profil Terje Sporsem og Instragram og TV profil Lasse Løkken Matberg. Deres innspill og erfaringer har bidratt til å utvikle våre konsepter, spesielt innenfor kultur og influenser segmentene.

Vår virksomhet består i all hovedsak av å hjelpe organisasjoner og profiler å nå ut til sin følgerskare med merchandise. Gjennom dette får våre kunder økt sin synlighet, bygget bro til sine fans og følgere, bygget sin merkevare og ikke minst skapt nye og kjærkomne inntektsstrømmer. Det siste har bare blitt enda viktigere gjennom corona, spesielt for idrett og kultur.

Vår kunnskap, kompetanse, erfaring og nettverk kombinert med inhouse produksjon gjør det mulig for oss å levere et bredt spekter av produkter og tjenester til våre kunder og samtidig som vi evner å levere konsepter som er økonomisk levedyktig både for våre kunder og selskapet.

Merchandizer har internasjonale ambisjoner for alle sine forretningsområder som er fordelt på 5 ulike virksomhetsområder.

Zuppoo

Zuppoo er vårt konsept for breddeklubber og idrettslag. Uten investeringer, risiko eller arbeidsinnsats får de inntekter fra salg av eget supporterutstyr i nettbutikk driftet av oss.

LES MER

Sport

Merch konsepter for topp klubber, elite-utøvere og forbund. Branding og inntektsstrømmer med kundespesifikke løsninger og internasjonal distribusjon.

LES MER

Kultur

Omfatter egne merchandizing konsepter for musikere, artister, DJs, komikere, influencere, arrangementer som konserter og festivaler samt produksjoner for TV, radio og podcast.

LES MER

Non-Profit

Våre konsepter som gir idelle- og frivillige organisasjoner anledning til å skape nye inntektsstrømmer uten å ta investeringer eller risiko og uten vesentlig bruk av egne personressurser.

LES MER

Business

For merkevarer og bedrifter som vil og kan benytte merch til å bygge sin merkevare og skape nye inntektsstrømmer til sin kjernevirksomhet. For eksempel med relaterte produkter/tilbehør.

LES MER