Velg en side

TJEN PENGER TIL KLUBBKASSA MED SUPPORTERKOLLEKSJON FRA ZUPPOO.NO

TAKK JA TIL VÅRT TILBUD. RESTEN ORDNER VI.

Uten risiko. Uten merarbeid.

Z

Ingen oppstartskostnader

Z

Ingen abonnementsavgifter

Z

Ingen investeringer

Z

Ingen administrasjon

Ikke ta risiko i varelager

Innkjøp av  eget supporterutstyr binder kapital og lagringsplass.

Man får aldri solgt alt.  

Det spiser opp fortjenesten og er ikke spesielt miljøvennlig heller.

Tjen penger uten å jobbe!

Vi tar hele jobben og all risiko. Sammen tilbyr vi deres medlemmer stilige supporterkolleksjoner til attraktive priser.

Dere får provisjon av all omsetning av egne supporterartikler.

Egen nettbutikk

Helt kostnadsfritt og uten bruk av verken tid eller tankevirksomhet fra dere.

Vi gjør jobben

Ikke tenk på det. Vi fikser produksjon, pakking, sending og returhåndtering.

Få inntekter

Klubben får inntekter av hver eneste krone som omsettes i deres nettbutikk.

Vi er her for å hjelpe

Vi vet hva som kreves for å lykkes med supporterutstyr.

Og vi har full forståelse for at dette ikke er noe ønsker, eller burde, gjøre på egenhånd.

Med 25-års erfaring vet vi hva som skal til. Kunnskapen og kompetansen vi har bygget står til deres disposisjon.

Bruk den for det den er verdt.

Det er ikke lett å gjøre ting man ikke kan

Derfor har vi gjort gjort det veldig enkelt for dere å få vår hjelp.

Z

Få tilbud

Klikk på ‘Få Tilbud’ så sender vi tilbud med alle betingelser.

Z

Inngå avtale

Avtalen signeres raskt og enkelt elektronisk på Posten Signering.

Z

Velg kolleksjon

Velg design på deres kolleksjon så setter vi opp nettbutikk og starter salget.

Ta det første steget i dag

Slik skaper vi suksess sammen

Alle på et team har ulike roller. I vårt samarbeid er vi arbeidshesten.

Hvor mye tjener klubben på salget?

På produkter som selges via klubbens supporternettbutikk på Zuppoo.no får klubben en salgsprovisjon på 20% av netto omsetning.

Klubben kan også kjøpe produkter for eget videresalg, enten som en fast ordning eller til spesielle arrangementer. Klubben får da minst 40% rabatt og beholder hele fortjenesten.

Om 3. parter, for eksempel den lokale sportsbutikken (en ‘forhandler’), vil selge klubbens supporterutstyr og klubben ønsker å åpne for det har vi også løsninger for dette.

Vi ønsker at deres produkter skal være mest mulig tilgjengelig for dere supportere og støttespillere. At dere skal selge så mye som mulig og få så store inntekter som mulig.

Hvor lang er avtaleperioden?

Avtalen har en varighet på 1 år, deretter er den løpende med gjensidig oppsigelstid på 3 måneder. Det første året fungerer som en sikkerhet for oss og de investeringene vi gjør når vi starter samarbeid med en ny klubb. Utover det så skal våre kunder jobbe med oss fordi de vil og ser at vi tilfører en verdi, ikke fordi de er bundet til det i en langvarig avtale.

Hvis man ønsker å gå ut av avtalen før de første 12 månedene har utløpt kan man også gjøre det, men klubben må da kjøpe inn merkene vi har tatt til lager. Det er altså med en betydelig lavere risiko en å drive salget selv.

Hvor lang leveringstid er det?

Fra dere inngår avtale med oss tar det ca 1 uke å komme i gang. Det er tiden vi trenger på å få inn merker og produkter på lager samt å sette opp deres nettbutikk. I perioder med høy pågang kan det ta noe lenger tid.

Når vi er oppe er vi klare og vil sende de fleste bestillinger fra oss innen 2-3 virkedager.

Hva slags produkter tilbys?

Vi har et sortiment bestående av mer enn 200 000 standardprodukter og driver med spesialproduksjon i tillegg. Så svaret på spørsmålet er nesten hva som helst. Vi vil ofte kjenne bestselgerne og anbefale disse.

Med jevne mellomrom tester vi nye produkter i en mindre skala før vi går bredere ut med de som gir de beste resultatene. Vi er alltid åpne for forslag og innspill og strekker oss langt for å realisere gode ideer.

Hvordan selger dette over tid?

Svaret på dette er en av våre sterkeste konkurransefortrinn, og en godt bevart forretningshemmelighet. Vi vil derfor ikke si hva vi gjør eller hvordan vi gjør det.

Men med kunnskap og kompetanse bygget gjennom 25-års erfaring så har vi svaret. Eller rettere sagt løsningen som gjør at deres supporterkolleksjon fra Zuppoo.no skaper inntekter til klubben år etter år etter år.

Når får klubben betalt?

Oppgjør skjer etterskuddsvis per kalenderkvartal. Dvs at innen den 15. april, 15. juli, 15. oktober og 15. januar vil klubben motta en omsetningsrapport på eget supporterutstyr. Klubben utsteder så faktura til Zuppoo.no som utbetaler salgsprovisjon til Klubben.

Hvordan fungerer nettbutikken?

Nettbutikken fungerer som en hvilken som helst annen nettbutikk. Og den får gratis hos oss uten at dere selv trenger å opprette eller administrere den.

Vi oppretter en supportershop for deres klubb på Zuppoo.no. Den vil ha domene zuppoo.no/din-klubb og inneholde med deres produkter.

Når det kommer inn bestillinger ordner vi med produksjon, pakking, utsendelse, frakt, betaling og eventuelle returer, bytter og krediteringer.

Hvordan er kvaliteten på produktene?

Alle våre produkter er nøye utvalgt og kvalitetssikret. Ved valg leverandører har vi sterkt fokus på at de følger europeiske standarder mht helse, miljø og sikkerhet, at det ikke forekommer barnearbeid samt at arbeiderne har gode arbeids- og lønnsvilkår. Derfor er de fleste av våre leverandører europeiske.

Transfermerker er produsert i Norge av den samme leverandøren som er offisiell leverandør av transfermerker til bla. Premier League, FC Barcelona og Eliteserien. Merker som på alle mulige måter holder topp kvalitet. I tillegg er de Oeko-Tex Standard 100 sertifiserte.

Hva må klubben gjøre?

Det eneste klubben må bidra med er å markedsføre supportershoppen. Link på hjemmesiden og markedsføring av produktene med jevne mellomrom. Det er jo dette som skaper salget og inntektene til klubben.

Vi hjelper dere med både tekst- og bildemateriell til nett og sosiale medier. Det eneste dere trenger å gjøre er å publisere.

De fleste ønsker også ha en mening om nye produkter og kolleksjoner, men det fullt mulig å overlate dette til oss også hvis man ønsker det.

Hva med returer?

Vi forholder oss Forbrukerkjøpsloven og Angrerettloven, men tilbyr hele 30 dagers åpent kjøp.

Med unntak undertøy og produkter som er bestilt med personlig preg, feks egennavn, gjelder returbestemmelsene i Angrerettloven. Men med 30 dagers returrett i motsetning til de 14 dagene som er lovpålagt.